Mesra berpelukan siap pegang tangan… Keith Foo mengaku sudah lama kenal Tiz Zaqyah

Suatu ketika dahulu, nama mereka berdua pernah menjadi sebutan sewaktu era masing-masing dan saat karier sedang memuncak.

Tiz Zaqyah popular selepas membintangi drama popular 2009, Nur Kasih dan Keith Foo pula mula meraih perhatian selepas drama lakonannya, Ariana Rose melonjakkan nama serta kariernya.

Advertisement

Video yang kini tular di Instagram membuatkan ramai peminat teruja dan tertanya-tanya jika Tiz Zaqyah dan Keith Foo sedang menjalinkan hubungan istimewa.

Menerusi hantaran dimuat naik seorang individu dipercayai kenalan mereka, Tiz dan Keith dilihat mesra berpengangan tangan dan gembira bersama.

 

Lebih menguatkan lagi tanda tanya itu adalah kerana video berkenaan disunting mengikut trend terkini yang membabitkan hubungan cinta.

Tidak pasti jika ia adalah untuk marketing atau dirakam ketika penggambaran namun ramai peminat rasa teruja dan memberikan komen mereka di Instagram.

Rata-ratanya berkata mereka ‘approve‘ jika Tiz dan Keith benar-benar menjalinkan hubungan serta memuji kedua-duanya nampak sungguh sepadan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by