[VIDEO] Wajah Terkini Harshaali Malhotra, Gadis Bajrangi Bhaijaan!

Baru-baru ini, terlihat wajah terbaru dari pelakon yang popular suatu ketika dahulu bersama Salman Khan dalam filem Bajrangi Bhaijaan iaitu Harshaali Malhotra. Ramai terkejut melihatnya yang begitu cepat membesar ketika berjumpa dengannya selepas daripada sesi Kathak. Kathak merupakan sesi seperti tarian yang memberikan kelebihan seperti membuatkan tubuh semakin muda, boleh menghilangkan berat badan dan lain-lain.

Harshaali memulakan kerjayanya seawal 7 tahun dalam filem Kabir Khan. Dia juga bukan sahaja berlakon bersama bintang besar Bollywood Salman Khan malah turut juga bergandingan bersama Kareena Kapoor dan Nawazuddin Siddiqui

Peroleh Banyak Anugerah Selepas Membintangi Bajrangi Bhaijaan.

Disebabkan oleh filem Bajrangi Bhaijaan, Harshaali mendapat pencalonan dalam Anugerah Filmfare sebagai pelakon wanita terbaik yang menjadikannya pelakon termuda yang tercalon. Selain itu, Harshaali juga memenangi Anugerah Skrin untuk pelakon terbaik cilik dan beberapa anugerah yang lain.

Selepas video dan gambar-gambarnya tersebar begitu meluas, beberapa peminatnya merasa gembira dan teruja melihat senyuman dari wajah Harshaali dan ada juga yang mengatakan bahawa dia membesar dengan cepat dan comel. Harshaali juga kini mempunyai sebanyak 1.7 juta pengikut di laman instagram miliknya.

 

Bajrangi Bhaijaan adalah salah satu filem Salman Khan yang berjaya mendapat Box Office! di mana Harshaali memainkan watak sebagai kanak-kanak perempuan Pakistan yang mencari jalan pulang dengan bantuan Salman Khan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by