Shuib Bawa Watie Makan Di Tempat Kegemaran Siti Sarah

Sejak mendirikan rumah tangga pada 23 Jun lalu, perkongsian pelawak Shuib dan isterinya, Watie Hanifiah pasti akan menjadi bualan ramai.

Terbaru, Shuib ada memuat naik video makan tengah hari bersama Watie. Apa yang menjadi perhatian, Shuib berkata kedai makan itu adalah kedai makan kegemaran arwah isterinya, Siti Sarah sejak 13 tahun lalu.

Menurut Shuib, arwah isterinya yang perkenalkan kedai makan itu kepadanya ketika zaman mereka bercinta dan Siti Sarah makan di kedai tersebut masa zaman sekolah lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Dah makan dekat sini (kedai makan) dekat 13 tahun. Yang perkenalkan tempat ini Siti Sarah masa bercinta dulu.

“Sarah dah makan makan dekat sini dari zaman sekolah lagi dan memang tempat ni favourite untuk makan tengah hari, fuh rare kan,” tulisnya.

Dalam pada itu, Shuib gembira apabila Watie juga turut suka menikmati juadah di kedai berkenaan serta menyifatkan tempat tersebut penuh dengan kenangan.

“Ini pertama kali bawa Watie datang makan dekat sini, yes dia suka. Awak teman saya makan dekat sini pula ok. Tempat ini penuh kenangan, makan tengah hari sedap gila! Siapa tahu tempat ini?” tulisnya.

Terdahulu, Shuib dan Watie sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz pada 23 Jun lalu dalam sebuah majlis yang diadakan di Putra Glass House, Shah Alam.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by